Çalıkoğlu Gıda piknikle personelin motivasyonunu artırdı

Çalıkoğlu Gıda, çalışanlarını ve ailelerini Asarkaya Kent Ormanı’nda piknikte ağırladı.

Çalıkoğlu Gıda, çalışanlarını ve ailelerini Asarkaya Kent Ormanı’nda piknikte ağırladı. Piknikte aileler değişik etkinliklerle eğlendi, stres attı.

Bu yıl ikincisi düzenlenen ‘Asarkaya Ailelelerin Buluşması Pikniği’nde Çalıkoğlu Gıda çalışanları ve aileleri bir araya geldi. Çalıkoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Adem Çalık piknikte yaptığı konuşmada, “5 Mayıs 1997 yılında ticari hayatına başlayan şirketimiz, bünyesinde çalıştırdığı tamamı seçme ve alanlarında başarılı 43 personeliyle geçen 16 yıl içerisinde bölgenin en önemli gıda firmaları arasına girmiştir. Çalışan personelimizle birlikte şirketimiz, geçen zaman zarfında kurumsallaşma anlamında bir hayli mesafe almıştır. Şirketimiz Samsun ve Giresun illeri arasında kalan bölgede bir kısmını kendisi bir kısmını ise fason üretim sözleşmeleriyle ürettiği 62 ürünle bölgemize hizmet etmektedir. Bu ürünlerin tamamı kahvaltı ve kahvaltılık kategorisi olarak değerlendirdiğimiz zeytin, zeytin yağı, bal, reçel, kuru üzüm, incir ve kayısı ürünlerinden oluşmaktadır. Bu ürünlerimizin tamamı bahsettiğimiz bölgede bakkal market ve şarküteri dediğimiz noktalarda yerini almış ve tüketicilerimizin beğenisine sunulmuştur. Hedefimiz önümüzdeki yıllarda ürün çeşitliliğini daha da artırmak ve tüketicilerimiz sayesinde bölgemizde etkili bir marka olmak.” diye konuştu.

Çalık, bu yıl ikincisini düzenledikleri piknikle personelin moral ve motivasyonunun yükselmesine katkı vermek istediklerini dile getirdi.